Hírek > Continental téligumik akár 8000Ft értékű ajándékutalvánnyal

Vásároljon nálunk 2011. november 1. és 30. között egy garnitúra (4 db) Continental téli személygépkocsi abroncsot és a csúcsminőségű gumiabroncsok által garantált biztonságon túlmenően 15 col abroncsátmérőig 5.000 Ft, 16 coltól 8.000 Ft értékű Sodexo Ajándék utalványban részesül.


A vásárláskor kapott, hibátlanul és teljes körűen kitöltött kupont a számla másolattal együtt juttassa el a Continental Hungaria címére:


Az utalványra minden olyan vásárló jogosult, aki a hibátlanul és teljes körűen kitöltött kupont, és az eladó által szabályosan kiállított, vásárlást igazoló számla másolatát a vásárlást követően, de legkésőbb 2011. december 12-ig a Continental Hungaria Kft. címére postai úton eljuttatja.

A rendben talált adatok alapján a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címére 15 munkanapon belül postázza a vásárlási akció keretében kiajánlott utalványokat. Ha ettől eltérő névre és/vagy helyre kéri a postázást, azt kérjük, írásban hitelt érdemlően indokolja.

A Sodexo Ajándék utalvány az egyik legnépszerűbb utalványtípus, hiszen ez használható fel a legszélesebb körben: élelmiszerre, műszaki cikkre és lakberendezésre, könyvre és szabadidőre, ruházatra, továbbá vegyi árukra és kozmetikumokra, illetve egészségmegőrzésre. Folyamatosan bővülő, közel 43.000 beváltási pontból álló országos elfogadóhely-hálózat a biztosíték arra, hogy Ön a legmegfelelőbb helyen használhassa fel az utalványokat.

A részvétel szabályai

Az akció 2011. november 1-től 30-ig tart. Ezen időszakot megelőző vagy azt követő vásárlások az akcióban nem vehetnek részt.

Csak a 2011. december 12-ével bezárólag postára adott, a fenti feltételeket maradéktalanul kielégítő küldemények jogosultjai részesülnek utalványban.

Azok a vásárlók, akik a kitöltött kupont visszaküldik a Continental Hungaria Kft. részére, magukra nézve elfogadják a részvétel szabályait.

Egy személy legfeljebb 2 garnitúra gumiabroncs vásárlása után részesülhet utalványban, tehát egy vásárló maximum két kupont küldhet be.

A rendben talált adatok alapján a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címére 15 munkanapon belül, de legkésőbb 2011. december 31-ig postázza a vásárlási akció keretében kiajánlott utalványokat. Ha ettől eltérő névre és helyre kéri a postázást, azt kérjük, írásban hitelt érdemlően indokolja.

Amennyiben a postázott küldeményt egyszeri kiközvetítés, illetve az azt követő 10 naptári napos letétben tartás alatt sem veszi át a jogosult vásárló vagy meghatalmazottja, az utalvány átvételére való jogosultság végérvényesen elveszik. Az utalvány készpénzre nem váltható át.

A kupont kitöltő vásárló kifejezetten hozzájárul a személyes adatainak az utalványok kiküldéséhez szükséges mértékben történő kezeléséhez. A Continental Hungaria Kft. munkatársai az adatokat szigorúan bizalmasan kezelik, és nem használják fel az akción kívül más célra. A Continental Hungaria Kft. mindaddig kezeli a személyes adatokat, ameddig a jogszabályok ezt kötelezővé teszik számára. A Continental Hungaria Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára nem adja ki, és gondoskodik az adatok védelméről, hogy illetéktelen személyek ne juthassanak hozzá. Amennyiben adataival kapcsolatban bármilyen visszaélést tapasztal, kérjük, azonnal jelezze elérhetőségeink bármelyikén. A jogorvoslati lehetőségeket az adatvédelmi törvény tartalmazza.

A Continental Hungaria Kft. és a lebonyolításban résztvevő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és azok hozzátartozói az akcióban nem vehetnek részt.

A Continental Hungaria Kft. fenntartja a jogot az akció idő előtti felfüggesztésére vagy megszüntetésére indoklás nélkül, mely magával vonja a vásárlók adatainak felhasználására vonatkozó nyilatkozatok semmisnek nyilvánítását is. Ha az akció felfüggesztésére vagy megszüntetésére kerül sor, a Continental Hungaria Kft. kizárja az ebből származó bármiféle felelősséget. Az akció részvételi szabályai minden annak feltételeit teljesítő résztvevőre egyenlően vonatkoznak.

Az akció véget ért!


©,2011 gumidirekt.hu
Minden jog fenntartva!