Hírek

Michelin nyári gumik garantált ajándékutalvánnyal 2023

Vásárolj nálunk 2023. március 15. és április 30. között egy garnitúra (4db) Michelin nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot akár 30.000Ft értékű ajándékutalványokért!


Continental nyári gumik garantált EMAG utalvánnyal 2023

Vásárolj és szereltess fel nálunk 2023. március 15. és április 30. között egy garnitúra (4db) Continental nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot garantált EMAG utalványokért.


Continental téligumik garantált EMAG utalvánnyal 2022

Vásárolj és szereltess fel nálunk 2022. október 1. és november 30. között egy garnitúra (4db) Continental téli vagy négyévszakos gumiabroncsot garantált EMAG utalványokért.


ADAC téli gumi teszt 2022

A Német Autóklub (ADAC) idén is két kategóriában tesztelte a legnépszerűbb téli gumiabroncsokat. Megmutatjuk, milyen eredményre jutottak a szakértők.


ADAC nyárigumi teszt 2022

A jó idő beköszöntével megérkezett a Német Autóklub, az ADAC 2022-es nyárigumi-tesztje is. A prémium márkák idén is jól teljesítenek, de találkozhatunk nem várt meglepetésekkel is.


Continental téligumik garantált JBL ajándékkal 2021

Vásárolj és szereltess fel nálunk 2021. október 1. és november 15. között egy garnitúra (4db) Continental téli vagy négyévszakos gumiabroncsot értékes JBL ajándékokért.


ADAC téli gumi teszt 2021

Elérkezett az október, az éjszakák pedig egyre hosszabbak és hűvösebbek. Ha pedig a hőmérséklet tartósan 7 Celsius-fok alá esik, az azt jelenti, hogy elkerülhetetlenül elérkezett annak az ideje is, hogy nyári gumiabroncsokról téli gumiszettre váltsunk. Sokan vakarják azonban ilyenkor a fejüket, hiszen a piaci kínálat szinte végtelennek tűnik.


Az erőforrás-visszanyerés a használt abroncsok újrahasznosításnak kulcsa

Becslések szerint globális szinten évről-évre közel 3-4%-kal több gumiabroncs kerül ki a gyártósorról, ami évente több, mint 3 milliárd eladott gumiabroncsot jelent. Ezzel a növekedéssel azonban szinte egyenesen arányosan nő a keletkező gumihulladék mennyisége is.
Continental nyári gumik garantált LEGO ajándékkal 2021

Vásárolj és szereltess fel nálunk vagy vidéki szerviz partnereinknél 2021. március 15. és június 30. között egy garnitúra (4db) Continental nyári vagy négyévszakos gumiabroncsot értékes LEGO ajándékokért.© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!