Hírek > Goodyear Wrangler Duratrac bemutató

A Wrangler DuraTrac bárhol megállja a helyét

A Goodyear, a világ egyik legnagyobb abroncsgyártója bemutatta a Wrangler DuraTrac-ot, a vállalat legújabb terepjáróabroncsát. A szinte sebezhetetlen Wrangler DuraTrac havas és sáros körülmények között is kiválóan tapad. Hosszú élettartamát öntisztuló felületének is köszönheti. Kiváló választás a négykerék meghajtású járművek szerelmeseinek. Azoknak, akik szívesen járják a maguk útját.

Az új Wrangler DuraTrac-ot a négykerék meghajtású járművek kedvelői számára fejlesztették ki, legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról. A négykerék meghajtást igénylő szituációk száma végtelen: a tulajdonos szállíthat nehéz rakományt építkezésre, nekivághat egy szabadban eltöltött hétvégi pihenőnek, vagy próbára teheti négykerék meghajtású járművét izgalmas, vad terepen.

A TractiveGroove Technológia a nagy sárban is jól tapad

Az új Wrangler DuraTrac megtervezésekor olyan innovatív elemeket válogattak össze a mérnökök, melyek fokozzák a terepjárók teljesítményét. A TractiveGroove Technológia, mely Goodyear szabadalom, hóban és mély sárban is nagyobb tapadást biztosít a Wrangler DuraTrac-ot használó járművek számára. A futófelület ferde kialakítású blokkjainak és a cikcakk bemetszéseknek köszönhetően az új abroncsnak nagyobb az oldal stabilitása és tapadása a vizes, havas utakon.

Öntisztító váll blokkok

Öntisztító, lépcsős váll blokkok és a perembemetszések sokasága segítik az új abroncsot, hogy havas terepen jól tapadjon és könnyen vezethetővé tegye a terepjárókat. A Wrangler DuraTrac-on megtalálható hópehely jelzés garancia az abroncs kiváló tapadására téli útviszonyok között is.

Az új DuraTrac élettartama hosszabb, mint elődeié. Mindez annak a speciális gumiösszetételnek köszönhető, ami ellenállóbbá teszi a futófelületet a repedéssel, kopással és hasadással szemben is.

Különlegesen szembetűnő az abroncs ellenálló képessége nehéz teher szállítása, illetve vontatása esetén. A Wrangler DuraTrac-ot perem zárral is felszerelték, ami a használat teljes ideje alatt védi az abroncsot a megcsúszások ellen. Az abroncsot még beépített peremvédővel is ellátták, amely a járdaszegély okozta baleseti sérülésekkel szemben is védelmet nyújt.

Kiváló választás a négykerék-meghajtású járművek számára

A Wrangler DuraTrac kiváló választás a legkülönbözőbb négykerék-meghajtású járművek számára. A Wrangler DuraTrac abroncs a hét legnépszerűbb méretben elérhető a luxus kategóriától egészen a középkategóriás terepjáró autókhoz mint például a Landroverhez, a Mercedeshez, a Nissanhoz, a Toyotához, a Jeephez, a Hummerhez és még sok másik típushoz.

- sajtóközlemény -



© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!