Pirelli Winter SottoZero 3

Ultra High PerformanceSzgk-SUVtéli gumi
Pirelli Winter SottoZero 3


Pirelli Winter SottoZero 3 - téli gumi

Biztonság és tapadás minden időjárási viszony között valamint hosszú élettartam - ezek a Winter SottoZero 3 legfőbb jellemzői.

A Pirelli tovább bővíti termékei sorát a Winter SottoZero 3 gumiabronccsal. Az olasz cég új téli gumiabroncsa garantált csúcsteljesítményt nyújt minden téli időjárási viszony között.

A Pirelli Winter SottoZero 3 a közepes és nagy motorral rendelkező prémium autókhoz fejlesztett ultra-nagyteljesítményű abroncs, melyet a sportos vezetési élmény fokozására terveztek. A sportkocsikhoz és luxusautókhoz szánt új Pirelli Winter SottoZero 3 a világ legrangosabb autógyártóival folytatott folyamatos fejlesztési együttműködés eredménye.

A gumiabroncsot igazi téli viszonyok között tesztelték Olaszországban, Ausztriában, Svédországban, Finnországban és Új-Zélandon. Az új Winter SottoZero 3D mintaárkai több havat vesznek fel, ezáltal növelik a hó-hó tapadást. Az abroncs érintkezési felületét is megnövelték, így fokozva a tapadást még a legzordabb téli viszonyok között is.

A Pirelli laboratóriumaiban kifejlesztettek egy korszerű gumikeveréket, mely a gumi mechanikai, termikus és dinamikai jellemzőit erősíti, speciális polimereknek köszönhetően jobb teljesítményt és úttartást biztosítva így nedves és jeges úton is, ennek eredményeképpen pedig könnyebben vezethető az autó.

A hosszabb élettartam biztosítása érdekében egységesítették az új Winter SottoZero 3 érintkezési felületét, míg az abroncsvállakat kerekebbre tervezték a fokozott vízelvezetés érdekében. A Pirelli Winter SottoZero 3 mély mintaárkai is hozzájárulnak a víz elvezetéséhez. A Winter SottoZero 3 világszerte kapható 16-21 colos felnire, 11 defekttűrő gumiabroncs méretben.

Pirelli Winter Sottozero 3 téligumi teszt eredmények

 • Ajánlott
  225/45 R17 H
  Alacsony kopással szembeni ellenállása miatt nem végez jobb helyen. Nedves útfelületen jól teljesít.
 • (2013/09, ADAC)
 • auto motor und sport téligumi teszt 2013
 • Különösen ajánlott
  225/50 R17
  Nagyon jó tapadás havas útfelületen. Biztos irányíthatóság, alacsony gördülési ellenállás. Remek fékutak nedves úton. Átlagos aquaplaning eredmények.
 • (2013/10, auto motor und sport)

Pirelli Winter SottoZero 3 vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
 • Az Ön neve:
 • Az Ön neve:
 • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
 • Autó típusa:
 • Gumiabroncs mérete:
 • / R
 • Értékelés szövege:

Pirelli Winter SottoZero 3 gumiabroncs képe

Pirelli Winter SottoZero 3
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Pirelli Winter SottoZero 3 méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!