Pirelli P Zero Winter

Ultra High PerformanceSzgk-SUVtéli gumi
Pirelli P Zero Winter


P Zero Winter téli gumik a Pirellitől

A Pirelli P Zero Winter új, csúcsminőségű téli gumi, amivel sokkal egyszerűbben szembeszállhat a téli útviszonyokkal.

Prémium minőségű téli gumi prémium autók számára
A P Zero a Pirelli legnevesebb márkája, ami már több mint 3 évtizede nyújt megbízható minőséget sport- és versenyautóknak, és még elektromos járműveknek is. Ezek a termékek gyakorlatilag egyet jelentenek a szenvedély és a modern technológia világának a felidézésével: mind az autóvezetők, mind a nemzetközi autógyártók számára tud egyedi, és különleges megoldásokkal szolgálni, amelyekkel még magasabb szintű teljesítményt tud nyújtani a prémium kategóriás autók számára.

A P Zero termékcsaládnak a legújabb tagja egy csúcskategóriás téli gumiabroncs, amivel ismét kiváló minőségű terméket tett le az asztalra a híres olasz gyártó.

Egy téli gumi, ami szinte nyárinak érződik? Bemutatkozik a P Zero Winter
A P Zero Winter tulajdonképpen egyet jelent a teljesítménnyel. A Pirelli új téli gumiabroncsával minden autóvezető készen áll majd arra, hogy szembenézhessen a téli útviszonyokkal járó nehézségekkel. A népszerű olasz gyártó több éves tapasztalattal is rendelkezik a téli gumigyártásban, így tehát nem meglepő, hogy ilyen szintű biztonságot és teljesítőképességet tud nyújtani a legújabb terméke is. A P Zero Winter kiválóságának köszönhetően a kevésbé jó útviszonyok között is tiszta vezetési élményre számíthatunk.

Azok az autógyártók, akik csúcskategóriás, nagy teljesítményű járműveket dobnak a piacra egyszerűen kénytelenek olyan prémium minőségű téli gumiabroncsokat keresni, amelyek meg tudnak küzdeni azzal az iszonyú nyomatékkal és energiával, amit egy ilyen autó még alacsony tapadásnál is ki tud fejteni. Ahhoz, hogy ezeknek az autóknak változatlanul nagy teljesítményt tudjon biztosítani a Pirelli, ugyanazt a logikát alkalmazta a P Zero Winter téli gumi gyártásánál, mint a nyári megfelelőjénél. Az abroncs fejlesztésének minden fázisánál arra figyelt az olasz gyártó, hogy a végeredmény minél közelebb álljon egy nyári gumi jellemzőihez.

Egy csúcskategóriás téli gumiabroncsnál a teljesítmény nem ismer kompromisszumot
A Pirelli által kitűzött (és végül teljesített) cél az volt, hogy a P Zero Winter téli gumi olyan vezetési élményt nyújtson a sport- és luxusautó vezetők számára, ami a lehető legjobban hasonlít egy nyári gumi használatára. Úgy is lehetne fogalmazni, hogy az olasz gyártó új termékével vezetési szempontból szinte észrevétlenné válik az évszakok változása. A Pirelli új téli gumiabroncsa természetesen remekül tud alkalmazkodni a megszokott téli útviszonyokhoz, de a kiváló teljesítmény mellett a kifogástalan irányíthatóság és magas biztonsági szint is említést érdemel.

A P Zero Winter téli gumi megjelenésével gyakorlatilag minden abroncstípus megtalálható a Pirelli választékában, amelyek mind remek választást jelentenek a legtöbb sport- és luxusautó tulajdonos számára. Minden abroncs oldalfalán egy különleges jelzés található, ami megkülönbözteti az adott terméket a többi típustól: így minden autóhoz meg lehet találni a legideálisabb, személyre szabott Pirelli autógumit.

Összefoglalva: a Pirelli P Zero Winter téli gumiabroncs egy újabb remek példa a Pirelli úgynevezett "perfect fit" (azaz tökéletes illeszkedés) stratégiájára. Az olasz gyártó szerint minden általa megjelölt autógumi úgy lett kifejlesztve, hogy pontosan azt a teljesítményt nyújthassa, ami az adott jármű eredeti tulajdonságaival van összhangban.

Pirelli P Zero Winter téligumi teszt eredmények

Erről a gumiabroncsról még nincsenek teszt eredményeink. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük.

Pirelli P Zero Winter vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
  • Az Ön neve:
  • Az Ön neve:
  • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
  • Autó típusa:
  • Gumiabroncs mérete:
  • / R
  • Értékelés szövege:

Pirelli P Zero Winter gumiabroncs képe

Pirelli P Zero Winter
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Pirelli P Zero Winter méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!