Hankook RT05 DynaPro MT2

4x4terepgumi
Hankook RT05 DynaPro MT2

Hankook DynaPro MT2 RT05 - 4x4 terepgumi

Az off-road szerelmesei új kalandokra indulhatnak a Hankook Dynapro MT2 abroncsával, amelyet kifejezetten nehéz terepekhez fejlesztettek. Az off-road specialista Dynapro MT utódjaként a Dynapro MT2 a Hankook Technodome K+F központjának legújabb fejlesztéseit tartalmazza, így ez a Hankook portfóliójának legerősebb és legstrapabíróbb off-road abroncsa.

A Hankook a Dynapro MT2 abroncs "MT" (Mud Tterrain), azaz terepgumi jelzéssel is bír, nem véletlenül. A Dynapro MT2 Terrain Strike futófelületének tervezésekor 3D szimulációs szoftver segítségével alakították ki a durva, mély mintázatú abroncsot. Ennek köszönhetően az abroncs tapadása sárban, porban, sziklákon, homokban és kavicsos útfelületen is optimális.

Az abroncs teljes futófelületén futó mintázat és az oldalfalat védő pajzsok miatt nő az abroncs kapaszkodófelülete sziklás környezetben, míg a vastagabb gumiréteg kiemelkedő védelmet nyújt defekt ellen. A futófelület oldalfal felé szélesedő, egymásba kapaszkodó blokkjai segítenek minimalizálni az off-road környezet miatti kopás okozta károkat, miközben merevebbé teszik az abroncsot, és jobb tapadást biztosítanak.

A Dynapro MT2 V alakú vállmintablokkjai tökéletesen idomulnak a felszínhez, ami még biztosabb tapadást tesz lehetővé extrém terepen is. Az öntisztító harántárkok a beépített kőkidobóval hatékonyan tisztítják meg a futófelületet a szennyeződéstől, ami nemcsak jobb talajtartást biztosít, hanem védelmet is nyújt a kövek okozta nyomódásoktól és a defektektől is.

A Dynapro MT2 abroncskeveréke olyan természetes gumit tartalmaz, amelyet fenntartható módon termesztettek, ráadásul a gumikeverék rugalmasságát is jelentősen növeli. A futófelület így jobban tud alkalmazkodni a kisebb egyenetlenségekhez, a tapadás optimalizálása mellett pedig segít abban is, hogy a gumi ne törjön vagy szakadjon ki. A nagy felületi sűrűségű töltőanyag javítja a gumikeverék viszkoelasztikus jellemzőit, valamint a tapadást is terepen és közúton egyaránt. A futófelület mintázata és a futókeverék együttesen csökkenti a kerékzajt közúton, ami csendesebb és kényelmesebb utazást eredményez.

A kifejezetten erős szövetváz biztosítja a stabil és pontos kormányozhatóságot terepen és a kényelmes vezetési élményt az úttesten. Az egy darabból álló peremhuzal még nehéz útkörülmények és alacsony abroncsnyomás mellett is biztosan tartja az abroncsot a felnin.

Hankook DynaPro MT2 RT05 teszt eredmények

Erről a gumiabroncsról még nincsenek teszt eredményeink. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük.

Hankook RT05 DynaPro MT2 vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
  • Az Ön neve:
  • Az Ön neve:
  • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
  • Autó típusa:
  • Gumiabroncs mérete:
  • / R
  • Értékelés szövege:

Hankook RT05 DynaPro MT2 gumiabroncs képe

Hankook RT05 DynaPro MT2
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>
Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!