Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV

Ultra High PerformanceSzgk-SUVnyári gumi
Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV


Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV - 4x4 országúti gumi

A Hankook Ventus S1 evo2 SUV K117A a koreai vállalat első, DTM versenytechnológia alapján fejlesztett UHP (Ultra High Performance) gumiabroncsa. A Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV, amit már az EU abroncscímke követelményeinek figyelembevételével fejlesztettek ki, számos műszaki újítást vonultat fel, melyek a legjobb egyensúlyt biztosítják a nedves és száraz úton nyújtott teljesítmény között. Az előremutató futófelületei mintázat és a tökélesített keverék eredménye egy új, csúcsteljesítményű UHP gumiabroncs, mely a nagy teljesítmény, a kényelem és a környezetbarát jellemzők egyedülálló ötvözete.

A kifinomult, többsugarú futófelületi mintázat egyedülálló tapadó felülete nem csak kiváló aquaplaning elleni védelmet eredményez, de az optimális talajnyomásnak köszönhetően a nedves és száraz útviszonyok között mutatott kiegyensúlyozottság, és a nagy sebességű irányhatóság is példás. A szélső mintaárok oldalfalán lépcsőzetes elrendezésű, DTM inspirálta, innovatív háromrétegű blokk kialakítás az abroncs kopásának előrehaladtával egyre nagyobb tapadó felületet eredményez, kiváló tapadást biztosítva a gumi teljes élettartalma során.

A Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV nyári a korszerű szilika keverékek legújabb generációjával, optimalizált térhálós rendszerrel készül, ami egyaránt javítja a kopásállóságot és a hő ellenálló képességet. A vadonatúj, nagy tapadású sztirol polimer adalék javítja a vizes útfelületen mutatott tulajdonságokat, miközben a gördülési ellenállást is csökkenti. A futófelület hosszanti csatornáinak aljából kiemelkedő felületnövelő hűtőbordák és a vállrész mikroturbulenciát okozó kétlépcsős kerek mélyedései kifinomult hűtőrendszert alkotnak, ami elősegíti a gyors hő leadást, stabilabbá téve az irányíthatóságot és meghosszabbítva a gumiabroncs élettartalmát. A nagyobb vezetési élmény érdekében a Hankook UHP zászlóshajója speciális, aerodinamikus oldalfal kialakítással is rendelkezik, mely tovább csökkenti a gumiabroncs zaját és kiemeli a gumiabroncs sportos megjelenését.

A vadonatúj UHP gumiabroncsot elsősorban a vállalat ultramodern magyarországi gyárában, Rácalmáson gyártják. Először 2012 tavaszán, 17-19 collos méretben jelent meg 45-35 közötti sorozatban, 215-275 közötti futófelületi szélességgel, így a nagy teljesítményű kompakt autóktól a luxus limuzinokon át a sportkocsikig már akkor is széles modellpalettának megfelelt, az idei szezontól azonban még bővebb méretválasztékban áll az autósok rendelkezésére.

DTM inspirálta innovatív, háromrétegű blokk-kialakítás
A szélső mintaárkok oldalfalának lépcsőzetes elrendezése az abroncs kopásának előrehaladtával egyre nagyobb tapadó felületet eredményez, kiváló tapadás biztosítva a gumiabroncs teljes élettartalma során.

Hűtőbordák a hosszanti csatornákban
A futófelület hosszanti csatornáinak aljából kiemelkedő felületnövelő hűtőbordák stabilabbá teszik az irányíthatóságot és meghosszabbítják a gumiabroncs élettartalmát.

Hűtőelemek a vállrészen
Kétlépcsős kerek mélyedések a vállrészen, amelyek mikroturbulenciát okozva segítik elő a gyors hőleadást.

Abroncskopás elemző
Egyszerű kényelmes módot biztosít arra, hogy a vezető szabad szemmel ellenőrizze a futómű beállítását az abroncs vállrészein található indikátorok kopásának összehasonlításával.

Aerodinamikus oldalfal-kialakítás
Tovább csökkenti a gumiabroncs zaját és kiemeli a gumiabroncs sportos megjelenését.

Teszteken is bizonyít
A Hankook Ventus S1 evo2 K117A nem sokkal megjelenése után "kiváló" minősítést kapott, és a rangos második helyen végzett a britt EVO magazin gumiabroncs tesztjében. A neves autós szaklap tesztelői a résztvevő gumiabroncsok mindegyikét egy sor kemény tesztnek vetették alá, mint például kezelhetőség vizes útfelületen, vízre felúszás, fékezés, kezelhetőség száraz úton, tapadás vagy gördülési ellenállás. A tesztvezetőkre különösen jó benyomást tett a Ventus S1 evo2 K117A teljesítménye száraz úton, a jellemzés szerint "közvetlen és pontos, a kerekek tapadása nagyszerűen érzékelhető". A Hankook UHP abroncsa összességében nagyon jó eredményt ért el, a tesztelők ítélete szerint "minden szinten kiváló" és "nagyon ajánlott" értékelést érdemel.

Első szerelésben a 3-as BMW-n
Mivel a Ventus S1 evo2 kiemelkedő tulajdonságait a legnevesebb autógyárak szakemberei is elismerik, az új BMW 3-as sorozat modelljeire is első szerelésben kerül a Hankook UHP abroncsa. A BMW és a Hankook együttműködésében 205/60 R16 méretű gumiabroncsokat szerelnek fel gyári alapszerelésként a BMW 3-as sorozatának 316d és 320i közötti modelljeire. A MINI és az 1-es sorozat után a 3-as sorozat a BMW csoport harmadik Hankook abroncsokkal felszerelt modellje, ami újabb fontos mérföldkövet jelent a gumiabroncs gyártónak a prémium szegmensben. "Első szerelésű abroncsok szállítására megbízást kapni a BMW egyik legnagyobb számban értékesített, kulcsfontosságú modellje számára a bizalom és a motiváció bizonyítéka" – jelentette ki Jin-Wook Choi, a Hankook Tire európai igazgatója, a cégcsoport alelnöke. "Nagyon örülünk a további intenzív együttműködésnek a BMW-el. Új csúcsminőségű termékünkkel, a Ventus S1 evo2-val egy olyan gumiabroncsot fejlesztettünk ki, mely az intenzív kiválasztási folyamat során meggyőzte a BMW kritikus mérnökeit a vezetési dinamika és a kényelem, valamint a vizes úton való tapadás és a gördülési ellenállás tekintetében."

Hankook Ventus S1 evo2 SUV K117A teszt eredmények

 • sport auto nyárigumi teszt
 • Ajánlott
  225/40 R18
  Szárazon az élmezőnybe tartozik, kitűnő kormányozhatóság, vízen valamivel gyengébb, strapabíró abroncs.
 • (2013/03, sport auto)

 • 225/45 R17 W/Y
  Nagyon kiegyensúlyozott tulajdonságokat mutat, vizes felületen jól teljesít.
 • (2013/03, ADAC)

Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
 • Az Ön neve:
 • Az Ön neve:
 • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
 • Autó típusa:
 • Gumiabroncs mérete:
 • / R
 • Értékelés szövege:

Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV gumiabroncs képe

Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Hankook K117A Ventus S1 evo2 SUV méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!