Hankook DynaPro HP2 RA33

Szgk-SUVnyári gumi
Hankook DynaPro HP2 RA33

Hankook DynaPro HP2 RA33 - 4x4 országúti gumi

A Hankook vadonatúj, nagy teljesítményű DynaPro HP2 RA33 abroncsát kimondottan a szabadidő-autók igényeire szabták. A technikai újítások sorát felvonultató új SUV-gumiabroncs fejlesztése során az EU abroncscímke által támasztott követelményeknek különös figyelmet szenteltek a Hankook mérnökei, így a DynaPro HP2 gördülési ellenállásban, zajkibocsátásban és nedves felületi tapadásban is kiemelkedően teljesít.Az új modell bemutatásával a DynaPro sorozat a magasabb presztízsű, prémiumkategóriás SUV-ok tulajdonosait is célba veszi. Azok számára ajánlja a Hankook, akik leggyakrabban közúton vezetnek, de azért alkalmanként könnyű terepen is kipróbálják szabadidő-autójukat.

A tovább tökélesített futófelületi mintázat és az új technológiájú gumikeverék együttese egyedülálló képességekkel ruházzák fel a Hankook DynaPro HP2-t, amit rövidebb fékútjai, jobb irányíthatósága és optimalizált gördülési ellenállása a kategória csúcsmodelljei közé emelnek. A Hankook DynaPro HP2 RA33 futófelületén egyenletesen elosztott, négy hosszanti vízelvezető csatorna kimagasló aquaplaning elleni védelmet nyújt, a speciális vízkiszorító lamellák együttműködése pedig az abroncs nedves útfelületen mutatott irányíthatóságát emeli korábban nem látott szintre. A futófelület középen futó, különlegesen merev borda a pontos kormányzásért felel, az optimalizált méretű, terhelésre akár 40 százalékos területnövekedésre is képes tapadófelület és az egyenletesebb talajnyomás-eloszlás pedig jobb tapadást, rövidebb fékutakat és biztosabb irányíthatóságot kínál a DynaPro HP2 RA33 használóinak.

A teljesítmény mellett kényelemben is sokat lépett előre a Hankook új SUV abroncsa. A vállrész különleges formájú zajcsillapító lamellái hatásosan csökkentik az abroncs gördülése által keltett hangok erejét, a DynaPro HP2 RA33 akár négy százalékkal csendesebben fut elődjénél. A SUV modellek tulajdonságaira szabott szilika tartalmú gumikeverék és a továbbfejlesztett mintázat kiváló száraz, illetve nedves felületi tapadást és irányíthatóságot eredményez, a Hankook DynaPro HP2 RA33 száraz fékútja négy, nedves felületi tapadás pedig nyolc százalékkal múlja felül az elődmodell hasonló értékeit. Mindemellett jelentősen javult az abroncs kopásállósága és menetkényelme is.

Akárcsak elődjét, a DynaPro HP2-t is elsősorban aszfaltozott utakra ajánlja a Hankook, azonban a masszív felépítésű vázszerkezet és a kellően tagolt futófelület könnyebb terepen is remekül megállja a helyét.

A gyári szerelésben és az utánpótláspiacon is fontos szerepet játszó Hankook DynaPro HP2 a kategória minden jellemző méretében elérhető lesz kompakt szabadidő-autóktól egészen a luxus SUV-okig. A 15-től 19 colig terjedő kerékpánt átmérővel készülő gumiabroncsok T és V közötti sebességindexszel rendelkeznek, luxus szabadidő-autók számára pedig XL jelöléssel ellátott, megnövelt terhelési indexű változatokat is gyárt a Hankook.

Kontrol Technológia
Az angol Kinetic(mozgás) és Control (irányítás) kifejezésekből alkotott Hankook Tire Kontrol technológia a vezető, a gépjármű és az út közötti interakció lehető legjobb irányíthatóságára utal, amit a gumiabroncsok biztosítanak menet közben. A kontrol technológiát azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a gépjármű vezetője a legújabb Hankook gumiabroncs technológia jelenleg rendelkezésre álló összes előnyét élvezhesse a biztonság, a vezetési jellemzők, a kényelem, a környezeti összeférhetőség, és a mozgás irányítása terén.

Minden tulajdonságát illetően jelentős előrelépésnek számít a Hankook új, szabadidő-autókra tervezett nyári abroncsa, amely tovább erősíti a márka pozícióit a kiváló minőségű prémium abroncsok szegmensében.

Egyenes vonalú, négycsatornás vízelevezetés
A széles, a futófelület területének 22,1 százalékát kitevő csatornák remek vízelvezető képességet és aquaplaning elleni védelmet adnak.

Zajcsökkentő lamellák a vállrészen
Az abroncs vállrészének különleges kialakítású zajcsökkentő lamellái hatékonyan hangcsillapítást tesznek lehetővé.

Viszkiszorító lamellák és árkok
A DynaPro HP2 speciális viszkiszorító lamellákkal és azokkal összeköttetésben álló hosszanti árkokkal is rendelkezik, amelyek együttes hatásaként kimagasló a nedves útfelületen mutatott irányíthatóság

Nagy merevségű középső borda
A futófelület közepén végigfutó, különlegesen nagy merevségű borda egyedülállóan pontos kormányozhatóságot eredményez

Hankook SUV-abroncskínálat
Az új Hankook DynaPro HP2-vel a Hankook tovább erősíti magas színvonalú nyári-abroncs kínálatát a szabadidő-autók tulajdonosai számára. A négy csúcsminőségű abroncsot számláló modellpaletta minden igényre kínál megoldást: az olyan klasszikus terepjárógumitól, mint a legkeményebb terepen is kiváló tapadást és vonóerőt nyújtó DynaPro MT, a minden úton bevehető, sokoldalú pick-up és SUV gumiabroncson (DynaPro ATM) valamint a most bemutatott DynaPro HP2-n át a nagy sebességű közúti használatra tervezett Ventus ST prémium abroncsig minden méretkategóriára és feladatra szerepel megfelelő termék a Hankook polcain.

Hankook DynaPro HP2 RA33 nyárigumi teszt eredmények

Erről a gumiabroncsról még nincsenek teszt eredményeink. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük.

Hankook DynaPro HP2 RA33 vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
  • Az Ön neve:
  • Az Ön neve:
  • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
  • Autó típusa:
  • Gumiabroncs mérete:
  • / R
  • Értékelés szövege:

Hankook DynaPro HP2 RA33 gumiabroncs képe

Hankook DynaPro HP2 RA33
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Hankook DynaPro HP2 RA33 méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!