Continental VanContact 100

Kisteherautóhoznyári gumi
Continental VanContact 100

Continental VanContact 100 - kisteherautó nyári gumi

Hatékony megoldás az áruszállításhoz
A pontosság és biztonság nemcsak a magáncélok megvalósításakor fontos, hanem az üzleti életben is. Négy keréken gördülő vállalkozásunk jövője is múlhat akár azon, hogy milyen gumiabroncsot választunk magunknak társul a hétköznapok során. A ContiVanContact 100 a német márka egyik sokoldalú gumiabroncsa, amelyet speciálisan a nehéz terhek szállítására és a bonyolult útviszonyok legyőzésére fejlesztettek ki. A típus paraméterei képesek az elvárt nagy futásteljesítményt biztosítani, hogy a szállítás zökkenőmentesen és problémák nélkül fejeződjön be, legyen szó bármilyen teljesítésről is.Garantált hatékonyság
A Continental VanContact 100 azt képes nyújtani a szállításban érdekelt vállalkozásoknak, amire azok mindig is vágytak a mindennapok során: a hatékonyságot és a biztonságot. A rendkívül sokoldalú autógumi strapabíró megerősített oldalfallal biztosítja a megfelelő alapokat, ráadásul a profil kőkivető és vízelvezető kialakítású a még nagyobb futásteljesítmény érdekében. Ennek köszönhetően a beszoruló kavicsok már nem okoznak sérüléseket, és a teljesítményt rontó víztől is meg tud szabadulni a precízen működő garnitúra. A fejlesztések során a Continental mérnökei az előző modellekhez képest 10 százalékkal csökkentették a gördülési ellenállást, így a szállítók munkáját gyorsabbá és pontosabbá is tették. Előnye még a típusnak, hogy a magas hatásfok miatt hosszabb az élettartama, és hogy a nehezebb terhek szállításakor is nagyfokú megbízhatóságot garantál. A kialakításának köszönhetően a ContiVanContact 100 jobb alkalmazkodóképességgel rendelkezik, ezért felkészült az útviszonyok sajátosságára.

Variálhatóság, felhasználhatóság
A német márkánál nagy terhelés és rossz minőségű utak esetén ajánlják igazán az új abroncstípust, mivel az a korábbinál sokkal jobb vágás- és mállásállósággal rendelkezik. A járdaszegélyek által okozott sérülések ellen a ContiVanContact 100-nál alkalmazott egyedi védőcsík jelentheti a hatékony védelmet, a futófelületi árkok pedig a beszoruló kavicsok által okozott sérüléseket igyekeznek megakadályozni. A típus lényegében minden körülmények között bevethető, és csúcsminőséget képes biztosítani a nehezebb útszakaszokon is. A VanContact 100 10 százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállása miatt a mintázat ideális megoldást jelent, ha gyors és pontos teljesítést kívánnak meg tőlünk. A lehetetlen elérhetővé és legyőzhetővé válik.

A Continental 14 és 16 col közötti keréktárcsa-átmérővel, összesen 14 méretben gyártja a ContiVanContact 100-at, és az abroncsok maximális terhelése 1250 kilogramm (mérettől függően).

* A garantált LEGO ajándék feltétele a nálunk vagy vidéken a kijelölt szervizekben történő felszerelés.

Continental ContiVanContact 100 teszt eredmények

Erről a gumiabroncsról még nincsenek teszt eredményeink. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük.

Continental VanContact 100 vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
  • Az Ön neve:
  • Az Ön neve:
  • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
  • Autó típusa:
  • Gumiabroncs mérete:
  • / R
  • Értékelés szövege:

Continental VanContact 100 gumiabroncs képe

Continental VanContact 100
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Continental VanContact 100 méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!