Continental SportContact 5

Ultra High PerformanceSzgk-SUVnyári gumi
Continental SportContact 5


Continental SportContact 5 - nyárigumi

Mindent visz a ContiSportContact 5-ös
A Continental számos sikerszériájának egyike az abroncsteszteken rendre kiválóan szereplő Continental ContiSportContact 5 nyárigumi, amely a szakemberek szerint a fékezésnél számottevően jobb teljesítményre képes riválisainál. Ha ez nem lenne elég, a típus ideális választás a dinamikus és sportos nyári vezetéshez. A sok más mellett az Auto Express abroncstesztjét is megnyerő SportContact 5-nél valamit ugyanis nagyon eltaláltak a Continental mérnökei, mert a fékutat nemcsak a száraz, hanem a nedves utakon is sikerült radikálisan lecsökkenteni, ezzel pedig sok konkurensnek okoztak szomorú pillanatokat a nyárigumi vásárlásnál.

Tökélyre fejlesztve: kitűnő úttartás, rövid fékút
A SportContact 5 a német márka folyamatosan tesztelt és fejlesztett prémiumkategóriás gumiabroncsainak egyike, amely rengeteg autógyártó kedvence lett az évek során. A típust rendkívül hosszú élettartam jellemzi, miközben kiváló az úttartása, példás az irányíthatósága és rövid a fékútja, vagyis a felkészült konkurensek között is átlagon felüli teljesítményre képes. A biztonságos autózás szerelmesei bármilyen időjárási viszonyok mellett használhatják, városi közlekedésben is megmutatja elegáns viselkedését, és bár elsősorban a fiatalabb gépjárművekhez ajánlják, a Continental SportContact 5 tökéletes választás azoknak, akiknek számít a minőség és a nagyobb teljesítmény. Alacsony gördülési ellenállása miatt komfortos vezetést kínál, egyedülálló tapadása és kiváló kanyarstabilitása pedig kedvez a sportosabb, dinamikusabb vezetést preferáló autósoknak. A biztonságról az irigylésre méltóan rövidfékút gondoskodik, amit a SportContact 5 nyárigumi száraz és vizes útfelületen is garantál.

Tesztgyőztes típus
Az Auto Express kiadvány 2013-as abroncstesztjét a Continental SportContact 5 magabiztosan húzta be, és a szakírók nem győzték dicsérni a nagy népszerűségnek örvendő mintázatot. A siker és a kimagasló teljesítmény titka a "Black Chili" néven emlegetett adalékanyag, amelyet a mérnökök hosszú kísérletezést követően fejlesztettek tökélyre. A forradalmi futófelületi keveréket 2005-ben prezentálták, és a kulcs a szintetikus kaucsuk természetessel történő nemesítése, majd koromszemcsékkel történő dúsítása volt. A végeredmény egy olyan gumiabroncs, amely jól illeszkedik a mindenkori felhasználási területhez, és ezáltal soha nem látott eredmény érhető el vele. A "Black Chili" adalékkal készült gumiabroncsok több mint 25 százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállással bírnak, miközben tapadási súrlódásuk 30 százalékkal nagyobb.

Continental ContiSportContact 5 teszt eredmények

 • sport auto nyárigumi teszt
 • Ajánlott
  225/40 R18
  Nedves felületen kiemelkedő eredmények, száraz úton is remek teljesítmény.
 • (2013/03, sport auto)
 • autobild sportscars nyárigumi teszt 2013
 • Különösen ajánlott - Teszt győztes
  225/35 R18
  Vízen és száraz úton egyaránt példás irányíthatóság sportgumi, pontos kormányzás, jó visszajelzések, jó aquaplaning elleni védelem, rövid fékutak.
 • (2013/03, AutoBild sportcars)
 • Jó - Teszt győztes
  225/45 R17 W/Y
  Nagyon kiegyensúlyozott tulajdonságokat mutat, vizes úton a legjobb, száraz felületen is jól teljesít, alacsony üzemanyag-fogyasztás.
 • (2013/03, ADAC)

Continental SportContact 5 vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
 • Az Ön neve:
 • Az Ön neve:
 • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
 • Autó típusa:
 • Gumiabroncs mérete:
 • / R
 • Értékelés szövege:

Continental SportContact 5 gumiabroncs képe

Continental SportContact 5
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Continental SportContact 5 méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!