Continental CrossContact LX2

Szgk-SUVnégyévszakos autógumi
Continental CrossContact LX2


Continental CrossContact LX2

Négyévszakos gumi terepjárókra
A ContiCrossContact LX2 a Continental különleges gumiabroncsainak egyike, amelyet külön a SUV-okhoz (valamint könnyű off-road körülményekhez) fejlesztettek ki a német márka mérnökei. Mivel napjainkban egyre népszerűbbek a város kisterepjárók, ezért érdemes volt külön figyelmet szentelni neki a nagyobb önsúly, a négykerék-meghajtás és más speciális tulajdonságok miatt.

Az ContiCrossContact LX2-vel az volt a célja a Continental-nak, hogy minden eddiginél komfortosabb, kiegyensúlyozottabb és biztonságosabb közlekedést kínálhassanak az autóvezetőknek, emiatt pedig a mintázatnál különleges technológiákat és alapanyagokat használtak. A végeredményt látva elmondhatjuk, hogy a keverék kiválóra sikerült, és az autógumit olyan szabadidő-autókhoz használhatjuk majd fel, mint a Range Rover Evoque, a Nissan Qashqai vagy a Volkswagen Touareg.

Látványosan jobb és biztonságos
A ContiCrossContact LX2 szerkezetében és mintázatában is igyekszik igazodni a városi kisterepjárók igényeihez, és robosztus futófelületi kialakítása miatt szinte bármilyen terepen tökéletes boldogul (akár off-road járműveknél is). A fejlesztéskor gondoskodtak arról a Continental-nál, hogy a CrossContact LX2 felülmúlja a népszerű elődöt, és az erőfeszítések végül látványos javulásokat eredményeztek.

A CrossContact LX2 fékútja mintegy hat százalékkal rövidebb lett a régi változathoz képest, valamint három százalékkal jobb az irányíthatósága, és tíz százalékkal javult a vágás- és mállásállóság is. Nem mellékesen huszonöt százalékkal javítani tudták a futásteljesítményt, miközben nyolc százalékkal lett alacsonyabb a gördülési ellenállás. Ez természetesen kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást is eredményez. A német márkánál strapabíró, stabilan működő és megbízható gumiabroncsot fejlesztettek ki a városi kisterepjárók szerelmeseinek.

Számtalan előny a tökéletes vezetési élmény érdekében
A Continental CrossContact LX2 kiváló vezetési kényelmet biztosít a csökkentett gördülési zaj miatt, a jobb fékhatásnak köszönhetően pedig száraz és nedves körülmények között is biztonságos a közlekedés. Előnye még a gumiabroncsnak, hogy nemcsak a modern SUV-okhoz, de az off-road járművekhez is hozzáigazították; hogy a folyamatosan zárt peremmintázat és a lapos gumiabroncs-körvonal miatt kitűnő a kezelhetőség és rövid a fékút; és hogy a vastag oldalfal következében rendkívüli a defekt elleni védelem.

Continental CrossContact LX2 teszt eredmények

Erről a gumiabroncsról még nincsenek teszt eredményeink. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük.

Continental CrossContact LX2 vélemények


Ha használt már ilyen gumiabroncsot, mondja el a véleményét róla!
  • Az Ön neve:
  • Az Ön neve:
  • Újra megvásárolná ezt az abroncsot?
  • Autó típusa:
  • Gumiabroncs mérete:
  • / R
  • Értékelés szövege:

Continental CrossContact LX2 gumiabroncs képe

Continental CrossContact LX2
Az ÉLETTARTAM GARANCIÁN kívül eső, valamint ÉLETTARTAM GARANCIA nélkül vásárolt gumiabroncsok, továbbá a felnik és TPMS szenzorok jótállási feltételei >>>

Continental CrossContact LX2 méretek, árak:

Jelmagyarázat:
Szállítható
Szállítható max. 3 munkanap
Alacsony készlet
Alacsony készlet
Készletről érdeklődjön telefonon
Készletről érdeklődjön telefonon
Az oldalon feltüntetett áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák.
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!