Pneus Expert Teljes Garancia

A Teljes Garancia értékesítése 2018.04.30-án megszűnt!

A Teljes Garancia egy új szolgáltatás, mely nem azonos a gyártási hibákra kötelezően érvényes jótállással. A gyártási hibákra érvényes szokásos jótálláson túl, szinte minden egyéb sérülésre érvényes.

Előfordult már Önnel, hogy

a nemrég vásárolt gumiabroncsát javíthatatlan sérülés érte?

kátyúba hajtás miatt dudor keletkezett a gumi oldalán?

gumiabroncsát kiszúrták, megrongálták?

drágán kellett új gumiabroncsot vennie?


Van megoldás: Teljes Garancia! A Pneus Expert Teljes Garancia védelmet nyújt a mindennapi használat során előforduló sérülésekre: padkázás, defekt, kátyúba hajtás, szándékos rongálás. Nem kell mást tennie, mint 4db Barum, Semperit vagy Continental személyautó gumiabroncsot vásárolnia nálunk és a vásárlás során megadnia autója rendszámát*, így 2 évig** élvezheti a Teljes Garancia előnyeit.

Nem kell drágán új gumiabroncsot vásárolnia!
A gumiabroncs sérüléséből adódó csere esetén csak annyit kell fizetnie, amennyit a sérült gumiabroncsból már elhasznált:

Maradvány profilmélység Kedvezmény az új
gumiabroncs árából
Vásárlástól 8 napig 100%
7 mm vagy több 80%
6 mm vagy több 50%
5 mm vagy több 40%
4 mm vagy több 30%
3 mm vagy több 20%

Mennyibe kerül?
A Teljes Garancia szolgáltatás ára gumiabroncs garnitúránként 1200Ft (300Ft/gumiabroncs). A szolgáltatás csak a gumiabroncsok vásárlásakor igényelhető, későbbiekben, visszamenőleg nem vehető igénybe.

Mi a teendő a gumiabroncsot ért sérülés esetén?
Keresse fel az ország közel 150 Pneus Expert kereskedőjéből az Önhöz legközelebbi partnert és mutassa be a vásárláskor kapott Teljes Garancia kártyát, a többit a kereskedő intézi.

Az "apróbetűs" rész (kivonat):
• A Teljes Garancia csak Barum, Semperit és Continental márkájú nyári, téli és négyévszakos, szgk és 4x4 gumiabroncsokra érvényes, kisteher (C jelzésű) gumiabroncsokra nem.
• A Teljes Garancia nem érvényes a nem rendeltetésszerű használatból (pl. versenyzés) vagy a jármű nem megfelelő műszaki állapotából (pl. rossz futóműbeállítás) eredő károkra.
• Nem érvényes az autógyártó előírásaitól eltérő méretű gumiabroncsokra
• A gumiabroncsot ért károsodás esetén mindig a szakszerű javítás az elsődleges, amennyiben az nem lehetséges, csereabroncs jár a vásárlónak.
• A Teljes Garancia nem vonatkozik a kötelező jótállás keretébe tartozó gyártási hibákra, ill. a gumiabroncsok által más vagyontárgyban okozott károkra.


* A rendszám csak a Teljes Garancia kártya kitöltéséhez szükséges, a számlán nem kerül feltüntetésre.

** A Teljes Garancia érvényessége szervizünkben vagy partner szervizeinkben történő felszerelés esetén 2 év, egyéb szervizekben felszerelve 1 év.
Szerviz partnerek listája  >>>

A részletes Teljes Garancia üzletszabályzat letöltehető innen:
Pneus Expert Teljes Garancia üzletszabályzat (pdf)
© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!