Hírek

ContiSense és a ContiAdapt: gumiabroncsok a jövőből

A ContiSense és a ContiAdapt két olyan új szó, amit érdemes megjegyeznünk, mert könnyen lehetséges, hogy a jövő gumiabroncsainak első generációját képviselik.


Continental nyárigumik értékes adidas ajándékokkal 2017

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2017. március 20. és április 21. között egy garnitúra (4db) Continental szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes adidas ajándékokért. Fődíj 5db 50.000Ft értékű adidas vásárlási utalvány.


Continental nyárigumik értékes Adidas ajándékokkal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2016. március 21. és április 22. között egy garnitúra (4db) Continental szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes Adidas ajándékokért. Fődíj egy páros jegy a 2016-os futball Európa bajnokság döntőjére.


Az első pitypangból gyártott gumiabroncs

Korábban írtunk róla, hogy a Continental pitypang nedvével helyettesítené a természetes kaucsukot. Az első gumiabroncsot már le is gyártották.


Intelligens abroncsnyomás-ellenőrzőt dob piacra a Continental

A Continental abroncsnyomás-ellenőrzőjének következő generációja érzékeli majd a profilmélységet, figyelmeztet az autó túlterhelésére, és már a felfújás közben képes ellenőrizni a keréknyomást.


A pitypang lehet a gumigyártás jövője

Fontos áttörés előtt állunk az autógumi-gyártás területén: a jövő környezetbarát gumiabroncsai a gyermekláncfű nedvéből készülhetnek. Münsterben már épül az a kísérleti üzem, ahol a gumikat gyártják majd. A projekten a Continental autóalkatrész-gyártó cég és a Fraunhofer Biológiai és Ökológiai Intézet közösen dolgozik.


Continental nyárigumi akció ContiCabana heti jeggyel

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2014. március 24. és június 13. között egy garnitúra (4db) Continental nyárigumit és legyen egy hétig a Continental vendége a ContiCabana rendezvényen!


ContiSilent - A Continental legcsendesebb gumiabroncsa

A német márka bejelentése szerint a ContiSilent technológiával készülő gumiabroncsoknál a szokásosnál alacsonyabb lesz a zajkibocsátás. Az elsőként az Audi RS6 és RS7 modellekre felszerelt garnitúrák az egyéb tulajdonságok tekintetében megegyeznek a hagyományos (normál) gumikkal.


Continental téligumi akció értékes LEGO ajándékokkal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2013. október 21. és november 22. között egy garnitúra (4db) Continental szgk. vagy 4x4 téligumit értékes LEGO ajándékokért.


Continental nyárigumi akció értékes LEGO ajándékokkal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2013. március 18. és május 10. között egy garnitúra (4db) Continental szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes LEGO ajándékokért.© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!