Hírek

Elképesztő, mégis igaz: pitypang alapanyagú abroncsoké lehet a jövő

A Continental most már biztos benne: pitypang lehet a gumigyártás jövőbeli gumiforrása. A különleges technológia fejlesztése már a célegyenesre fordult, a nagy múltú gyártó a termékei továbbfejlesztésének egyik lehetséges környezetbarát módját éppen a pitypang (avagy gyermekláncfű) nedvéből történő kaucsuk-előállításban látja.


Bridgestone nyárigumik értékes ajándékokkal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2016. március 16. és április 30. között egy garnitúra (4db) Bridgestone szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes ajándékokért.


A Bridgestone sivatagi cserjéből gyártana autógumit

Pár évvel ezelőtt olvashattuk, hogy a világon futó autók száma elérte az egy milliárdot. Ez azt jelenti, hogy egy milliárd autónál lépnek fel gumiabronccsal kapcsolatos problémák és igények.


Bridgestone téligumik Shell üzemanyag utalvánnyal 2015

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2015. október 1. és november 15. között egy garnitúra (4db) Bridgestone szgk. vagy 4x4 téligumit Shell üzemanyag utalványokért. A fődíj 3x1db, 200.000Ft értékű prémium síléc szett!


Bridgestone nyárigumik Shell üzemanyag utalvánnyal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2015. március 16. és április 30. között egy garnitúra (4db) Bridgestone szgk. vagy 4x4 nyárigumit Shell üzemanyag utalványokért. A fődíj 3x1db prémium kategóriás Merida kerékpár!


Bridgestone nyárigumi akció Shell üzemanyag utalvánnyal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2013. március 25. és április 30. között egy garnitúra (4db) Bridgestone szgk. vagy 4x4 nyárigumit Shell üzemanyag utalványokért.


Bridgestone Blizzak LM-30 és LM-35 bemutató

A Bridgestone kifejlesztett két új generációs Blizzak téli gumit a közép-európai téli viszonyokra. Mindkét abroncs fokozott vezetési biztonságot nyújt, környezetbarát és gazdaságos. Az új Blizzak LM30 a havas és jeges úton való biztonságos vezetésre lett fejlesztve, kitűnő fékhatékonysággal nedves útviszonyok között, míg a Blizzak LM35-öt a biztonságos téli vezetésre tervezték, kitűnő irányíthatósággal nagysebeségű vezetésnél száraz és nedves úton. Mindkét abroncsot vezető autógyártók tesztelték.© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!