Hírek

ADAC téligumi teszt 2016

Az idei szeptember szerencsére a jó időről szólt, és bár volt eső is, Budapesten csak a hónap utolsó két napján ment 20 fok alá az átlaghőmérséklet.[lb][lb] Ettől függetlenül a tél, a jeges nappalok és a nyirkos időjárás megállíthatatlanul közelít, a nyári gumik ideje pedig szép lassan lejár.[lb][lb] Az autósok - remélhetőleg - ezekben a pillanatokban kezdenek el gondolkodni a téli abroncsok állapotán vagy az szett vásárlásán, hiszen az általános szabály szerint amint tartósan 7 fok alá esik a napi átlaghőmérséklet, úgy máris jöhet a gumicsere.


A Manchester United után a Chelsea-rajongók is örülhetnek

Mit lehet tenni akkor, ha nem elég az ember kedvenc csapatának logójával ellátott labda, sál, zászló, kormányvédő, telefontok, tányér, játék, vagy akármi más? Vehet magának logóval ellátott gumiabroncsot. Szám szerint négyet.


Goodyear Eagle 360

Bármennyire is nehéz elhinni, a legmodernebb önjáró autók után is van hova fejlődnie az autóiparnak. Valami új, valami nagyon látványos kellene, ami tényleg óriásit szólhat.


Falken üzemanyag utalvány akció 2016 tavasz

Vásároljon nálunk 2016. április 1. és május 31. között egy garnitúra (4db) 16" vagy nagyobb méretű Falken gumiabroncsot és MOL Blue utalványt kap ajándékba.


Nokian nyárigumik 5000Ft üzemanyag utavánnyal - 2016

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2016. március 21. és április 30. között egy garnitúra (4db) Nokian nyárigumit! Az első 400 vásárló 5.000Ft értékű üzemanyag utalványt kap ajándékba. A fődíj egy Bose CineMate 15 házimozi hangszórórendszer (kb. 200.000Ft értékben)!


Barum Semperit nyárigumi akció 2016

Vásároljon nálunk 2016. március 21. és április 30. között legalább 4 darab (egy garnitúra) Barum vagy Semperit szgk. vagy 4x4 nyárigumit Teljes Garancia szolgáltatással együtt és szerezze meg az azonnali ajándékok egyikét és nyerje vissza gumiabroncsai árát!


Continental nyárigumik értékes Adidas ajándékokkal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2016. március 21. és április 22. között egy garnitúra (4db) Continental szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes Adidas ajándékokért. Fődíj egy páros jegy a 2016-os futball Európa bajnokság döntőjére.


Bridgestone nyárigumik értékes ajándékokkal

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2016. március 16. és április 30. között egy garnitúra (4db) Bridgestone szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes ajándékokért.


ADAC nyárigumi teszt 2016

Az ADAC, vagyis a német autóklub minden egyes évben ráparancsol legjobb szakembereire, hogy azok pattanjanak autóba, és teszteljék le a legjobb téli vagy nyári gumit. Nem volt ez másként idén februárban sem…


A Bridgestone sivatagi cserjéből gyártana autógumit

Pár évvel ezelőtt olvashattuk, hogy a világon futó autók száma elérte az egy milliárdot. Ez azt jelenti, hogy egy milliárd autónál lépnek fel gumiabronccsal kapcsolatos problémák és igények.©,2011 gumidirekt.hu
Minden jog fenntartva!