Hírek

Toyo akció 2014 tél

Vásároljon nálunk 2014. november 10. és december 12. között legalább 4db Toyo márkájú gumiabroncsot és nyerje meg a wellness pihenést vagy az 5db iPad Mini egyikét!


Barum, Semperit téligumi akció

Vásároljon nálunk 2014. október 20. és november 30. között legalább 4 darab (egy garnitúra) Barum vagy Semperit téligumit 2 év Teljes Garancia szolgáltatással együtt és szerezze meg az azonnali ajándékok egyikét vagy nyerje meg a fődíjat, egy értékes Continental karórát.


Falken üzemanyag utalvány 2014 tél

Vásároljon nálunk 2014. október 15. és november 30. között egy garnitúra (4db) 16" vagy nagyobb méretű Falken téligumit és MOL Blue utalványt kap ajándékba.


Michelin üzemanyag utalvány 2014 tél

Vásároljon nálunk 2014. október 1. és november 30. között egy garnitúra (4db) Michelin téligumit és szerezze meg az akár 15.000 Ft értékű üzemanyag utalványt!


ADAC téligumi teszt 2014

Lassan itt a zimankó, és sutba lehet dobni az eddig használt nyári abroncsokat. Ha szerencsénk van, akkor otthon a garázsban egy komplett téligumi szett várja, hogy ismét használatba vegyük, más esetben fontos döntést kell hoznunk: melyik gyártót, és annak melyik gumiját válasszuk.


Intelligens abroncsnyomás-ellenőrzőt dob piacra a Continental

A Continental abroncsnyomás-ellenőrzőjének következő generációja érzékeli majd a profilmélységet, figyelmeztet az autó túlterhelésére, és már a felfújás közben képes ellenőrizni a keréknyomást.


A pitypang lehet a gumigyártás jövője

Fontos áttörés előtt állunk az autógumi-gyártás területén: a jövő környezetbarát gumiabroncsai a gyermekláncfű nedvéből készülhetnek. Münsterben már épül az a kísérleti üzem, ahol a gumikat gyártják majd. A projekten a Continental autóalkatrész-gyártó cég és a Fraunhofer Biológiai és Ökológiai Intézet közösen dolgozik.


Ön tankol a Falken fizet

Vásároljon nálunk 2014. április 1. és május 31. között egy garnitúra (4db) 16" vagy nagyobb méretű Falken gumiabroncsot és MOL Blue utalványt kap ajándékba.


ADAC nyárigumi teszt 2014

A német autóklub, az ADAC minden évben elvégzi hagyományos téli- és nyárigumi tesztjét, hogy hasznos információkkal szolgálhasson az autósoknak a gumiabroncsok hatékonyságát és biztonságosságát illetően. Az idei nyárigumi teszten a vizsgált két méretben a Continental EcoContact 5, illetve a Goodyear EfficientGrip Performance végzett az élen "jó" minősítéssel – kiváló minősítést idén sem osztottak ki.


Continental nyárigumi akció ContiCabana heti jeggyel

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2014. március 24. és június 13. között egy garnitúra (4db) Continental nyárigumit és legyen egy hétig a Continental vendége a ContiCabana rendezvényen!© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!