Hírek

Continental Semperit Barum nyárigumik garantált LEGO ajándékkal 2020

Vásároljon és szereltessen fel nálunk vagy vidéki szerviz partnereinknél 2020. március 2. és június 30. között egy garnitúra (4db) Continental, Semperit vagy Barum márkájú nyári vagy négyévszakos gumit értékes LEGO ajándékokért.


Ezért és így cserélje le tavasszal az autója téli abroncsait

Egyes, tőlünk nyugatabbra levő országokban akár komoly pénzbírsággal is járhat az, ha valaki elfelejti időben lecserélni az autója abroncsait és nem az adott évszaknak megfelelő gumikkal közlekedik.


Mire elég az 1,6mm-es profilmélység

A biztonság a gumiabroncsoknál kezdődik, de mennyire biztonságos és megbízható a törvényi minimumban meghatározott 1,6 milliméteres profilmélységű autógumi?


ADAC téli gumi teszt: a téli kisteher abroncsok újra nagyot buktak

Az ADAC szakemberei évente két alkalommal tesztelnek abroncsokat. Így, hogy megvannak az év második tesztjének eredményei is elmondhatjuk, hogy 2019 egyáltalán nem volt a gumiabroncsok éve. A tavaszi elborzasztó produkció, amikor is a vizsgált kisteher gépjárművek és kisbuszok kategóriájára szánt C-s abroncsok szép sorjában elhasaltak a nyári gumi teszteken, a csúfos eredményeket tekintve, mintha ismételné önmagát.


Continental Semperit Barum téli gumik garantált LEGO ajándékkal 2019

Vásároljon és szereltessen fel nálunk vagy vidéki szerviz partnereinknél 2019. szeptember 16. és november 30. között egy garnitúra (4db) Continental, Semperit vagy Barum márkájú téli vagy négyévszakos gumit értékes LEGO ajándékokért.


A magyar autósok nagy hányada többre értékeli a kényelmet és a gyorsaságot a biztonságnál

Az Apollo Vredestein Kft. 2462 fő bevonásával, idén tavasszal készített egy elégedettségi felmérést, amely szerint bár a kérdezettek 71 százaléka meg van elégedve jelenlegi gumisának munkájával, azonban az összességében adott válaszokból kitűnik, hogy egy kis plusz kényelemért, gyorsabb kiszolgálásért a többség hajlandó lenne lecserélni jelenlegi szervizét.


DOT szám helyett QR kód

Egyelőre még sokan a DOT-számsor böngészésével próbálják kideríteni a gumik gyártási évét és a gumiabroncsok lényeges gyártási adatait.


ADAC nyárigumi teszt 2019

A 2019-es nyári gumik tesztelésénél az ADAC csapata idén a 185/65 R15 H-s valamint szokatlan módon a kisbuszokon, valamint kisebb áruszállítókon használatos, 215/65 R16C-s abroncsok közül válogatott.


Gondoskodjon családja biztonságáról Continental gumiabroncsokkal

Vásároljon nálunk 2019. május 20-ig egy garnitúra (4db) Continental nyári szgk. gumiabroncsot, igényeljen hozzá ContiSafe3 kiterjesztett garanciát, valamint szereltesse fel nálunk vagy vidéki szerviz partnereinknél, értékes adidas ajándékokért!


Milyen gumival lesz biztonságos a téli közlekedés

Ugye Önnek is az az elsődleges szempont, amikor téli abroncsot választ, hogy gépjárműve lehetőleg minden szóba jöhető téli időjárási körülmény esetén biztonsággal irányítható legyen?© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!