Hírek > Continental Ajánlott Szakszerviz minősítést kaptunk

Continental Ajánlott Szakszerviz minősítést kaptunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy az országban az elsők között – követendő példakánt állítva versenytársaink elé – megkaptuk a Continental Ajánlott Szakszerviz minősítést. A minősítés garantálja Önnek, hogy szervizünk mind technológiában, mind szakmai tudásban felkészült a Continental csoport szgk, 4x4 és kisteherautó gumiabroncs kínálatának szerelésére és javítására, legyen szó akár a legnagyobb méretű Ultra High Performance gumiabroncsokról vagy a különleges szaktudást és technológiát igénylő speciális defekttűrő gumiabroncsokról.


Az Ajánlott Szakszerviz minősítés garantálja Önnek, hogy szervizünk a Continental konszern által gyártott gumiabroncs márkák forgalmazásában, valamint a szerviz szolgáltatások terén a cégcsoport által megfogalmazott értékeket, minőséget és filozófiát képviseli. Ajánlott szakszervizként, a legmodernebb technológiával előállított termékek mellett a következő minőségi célkitűzéseket tartjuk szem előtt:

• Az Ön egyedi igényeire és speciális vezetési, felhasználási szokásaira szabott termékkínálat és szaktanácsadás.
• Naprakész információk a Continental konszern termékfejlesztései, egyedi garancia szolgáltatásai, marketing kampányai, valamint a nagyközönség számára elérhető vezetés- és biztonságtechnikai programjai kapcsán.
• Kiszámítható, tervezhető és megbízható folyamatok alkalmazása a teljes üzletmenetben, melynek középpontjában az Ön elégedettsége áll.
• Erőforrások és technológiák folyamatos ellenőrzése, fejlesztése és optimalizálása.
• Felelősségteljes és környezettudatos gazdálkodás.

Ajánlott Szakszervizként munkafolyamatainkat az Ön elvárásainak legmagasabb szintű kielégítése érdekében tervezzük. A minőségi követelmények betartása és alkalmazása mindennapi tevékenységünk mozgatórugója.



© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!