Hírek > A Manchester United után a Chelsea-rajongók is örülhetnek

Mit lehet tenni akkor, ha nem elég az ember kedvenc csapatának logójával ellátott labda, sál, zászló, kormányvédő, telefontok, tányér, játék, vagy akármi más? Vehet magának logóval ellátott gumiabroncsot. Szám szerint négyet.

Nemrég még örültünk a hírnek, hogy a Manchester United összeállt az Apollo gumigyárral, így az elhivatott United-rajongók limitált szériás gumiabronccsal az autójukon gurulhattak haza. Vagy inkább meccsre. Most meg itt egy másik újdonság, hogy a többi csapat drukkerei se szomorkodjanak. Legalábbis, ami a Chelsea fanokat illeti.


A Yokohama öt éves szerződést kötött a Chelsea FC-vel. A megállapodás értelmében nem csak a focicsapat, de a Yokohama logója is ott lesz a gumik oldalán. Mindezt nagyban, hogy jól látható legyen.

Először Japánban, még tavaly október 29-én jelent meg a Chelsea FC logós gumi. Azóta viszont fokozatosan megkezdődött a terjesztése Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában is. A Yokohama szerint a gumiabroncs három méretben is elérhető lesz, amelyek a következők: 225/45 R17 94W, 205/55 R16 91V és 195/65 R15 91H.

Kíváncsian várjuk, mikor áll össze a Real Madrid valamelyik nagyobb céggel, hogy ők se lógjanak ki a sorból…


© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!