Hírek > Continental nyárigumik értékes Adidas ajándékokkal

Utazzon a foci EB döntőjére a Continental-lal!

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 2016. március 21. és április 22. között egy garnitúra (4db) Continental szgk. vagy 4x4 nyárigumit értékes Adidas ajándékokért. Fődíj egy páros jegy a 2016-os futball Európa bajnokság döntőjére.

A fődíj:

Egy páros utazás Franciaországba, a labdarúgó Európa bajnokság döntő mérkőzésére. A csomag tartalma 2 fő részére (2016. július 10-11.): repülőjegy, egy éjszaka szállás 4 csillagos szállodában (Párizs, Evergreen Laurel), ajándékcsomag bekészítése a hotelszobába, teljes ellátás (az érkezéstől függően ebéd a szállodában vagy étteremben, a stadion környékén a Continental VIP részlegében vacsora, másnap reggeli a szállodában), a mérkőzés előtt rövid városnéző program.


Az egyes gumiabroncs méretekhez tartozó ajándékok:

14"-ig
Adidas Linear Performance messenger oldaltáska

15-16"
Adidas EURO16 Top Glider futball labda

17"-tól
a magyar válogatott hivatalos meze, melyben az EB-n fog szerepelni

A vásárlást követően legkésőbb 2016. április 29-ig regisztráljon a kupon.continental.hu weboldalon. Az érvényes regisztrációt benyújtó vásárlók a rendelkezésre álló készlet erejéig ajándékot kapnak a vásárolt gumiabroncsok kategóriájának megfelelően.

Egy személy legfeljebb 2 garnitúra abroncs vásárlása után részesülhet Adidas ajándékban, illetve szerezhet jogosultságot a sorsoláson való részvételre, tehát egy vásárló maximum 2 regisztrációra jogosult.

Lehetőség van az adott kategóriánál alacsonyabb kategóriába tartozó ajándék választására is (pl. mez helyett labda vagy táska), ezt a regisztráció során tudja jelezni.

Fontos!
Az akció csak az áruházunkban megvásárolt és felszerelt gumiabroncsokra érvényes, házhoz szállításra nem.

Bővebb információ és játékszabályzat a Continental Hungaria Kft. weboldalán.


© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!