Hírek > Sosincs késő új Michelin nyárigumikra váltani

Vásároljon most nálunk 4db 15" vagy nagyobb méretű Michelin nyárigumit és szerezze meg az értékes Michelin ajándékcsomagok egyikét

Business csomag: Laptop táska,USB kulcs

Relax csomag: Strandtörülköző, Strandlabda, WRC Competition baseball sapka

Biztonsági csomag: Biztonsági mellény, Digitális nyomásmérő, Elemlámpa


Az akció leírása:

Vásároljon nálunk egy garnitúra (4db) 15" vagy nagyobb méretű, új nyári Michelin gumiabroncsot 2012. május 7. és 2012. június 3. között.

Az abroncsok vásárlásától számított 14 naptári napon belül regisztráljon az internetpromotion.michelin.hu weboldalon, töltse fel a vásárlást igazoló számlát, vagy juttassa el postai úton a következő címre az "INTERNET" jeligével, illetve az online regisztráció során kapott egyéni azonosító kóddal ellátva:

Café Connection Kft. 1037 Budapest, Seregély u. 3–5.

A regisztráció végén válassza ki az Ön számára legvonzóbb Michelin ajándékcsomagot!

Részletes feltételek:

Az ajánlat 2012. május 7-től 2012. június 3-ig érvényes a készlet erejéig, azon természetes személyek, gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók számára, akik a promóció időtartama alatt online megvásárolnak 4 db új, azonos típusú és mintázatú 15”-os vagy annál nagyobb méretű nyári MICHELIN abroncsot (személy-, kisteher-, illetve 4x4 gumiabroncs).

Résztvevőnként maximum 1 darab regisztráció kerül elfogadásra.

Ahhoz, hogy részt vehessen az akcióban, az akciós periódus alatt kell megvásárolnia 4 darab nyári MICHELIN gumiabroncsot.

Az abroncsok vásárlásától számított 14 naptári napon belül regisztráljon az internetpromotion.michelin.hu weboldalon, töltse fel a vásárlást igazoló számlát vagy juttassa el postai úton a következő címre az „INTERNET” jeligével, illetve az online regisztráció során kapott egyéni azonosító kóddal ellátva: Café Connection Kft. 1037 Budapest, Seregély utca 3–5.

A regisztráció végén összesen 3 féle Michelin ajándékcsomag közül választhatja ki az Ön számára legvonzóbb csomagot, amelyet legkésőbb az akció lezárását követő 90 naptári napon belül a Michelin Hungária Kft. kipostáz a regisztráció során megadott címre.

A Michelin Hungária Kft. abban az esetben, ha rajta kívülálló okok miatt ez elkerülhetetlenné válik, fenntartja a jogot az ajándékcsomagok tartalmának megváltoztatására, azaz azonos értékű és a kiválasztott csomagban található ajándékokhoz hasonló termékeket tartalmazó csomag helyettesítésére.

Az akció véget ért!


© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!