Hírek > Continental nyárigumik akár 7000Ft értékű ajándékutalvánnyal

Csak egy bajnok nyújt a biztonságnál is többet!

Vásároljon nálunk 2012. április 1. és 30. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú nyári személygépjármű-abroncsot és a csúcsminőségű abroncsok által garantált biztonságon túlmenően nagy értékű Sodexo BÓNUSZ utalványban részesül az alábbiak szerint.

14 col átmérőig 3.000Ft
15-16 col között 5.000Ft
17 col vagy nagyobb 7.000Ft

Az utalványra minden olyan vásárló jogosult, aki a hibátlanul és teljes körűen kitöltött kupont, és a vásárlástnigazoló számla másolatát legkésőbb 2012. május 11-ig a Continental Hungaria Kft. címére postai úton eljuttatja. Egy személy legfeljebb 2 garnitúra gumiabroncs vásárlása után részesülhet utalványban.

A rendben talált adatok alapján a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címére 15 munkanapon belül postázza a vásárlási akció keretében kiajánlott utalványokat. Ha ettől eltérő névre és/vagy helyre kéri a postázást, azt kérjük, írásban hitelt érdemlően indokolja.

Mire használható a Sodexo BÓNUSZ utalvány?

Az utalvány felhasználható ruházatra, szépségápolásra, az otthon szépítésére, elektronikai cikkekre, szabadidős tevékenységekre, élelmiszerre és vendéglátásra, továbbá az alábbi élményt nyújtó szolgáltatásokra:

utazás
kastélyszállók, hotelek
prémium éttermek
fürdők és strandok
kaland- és élményparkok
Forma-1
tanfolyamok

Néhány kiemelt elfogadó partner: Auchan, Lidl, Interspar, Spar, Kaisers, COOP, Media Markt, Electro World, Euronics, Extreme digital, Adidas, Aranypók, C&A, Marks & Spencer, Orsay, Deichmann, Hervis, Samsonite, Libri, Líra és Lant, DM, Douglas, Scholl, Müller, Kika, Brendon, Novetex, KFC, Leroy Cafe, McDonalds, Burger King, stb.

Az akció véget ért!


© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!