Hírek > Continental abroncsok akár 14000 Ft értékű ajándékutalvánnyal

A részvétel szabályai (kivonat)

Vásároljon nálunk egy garnitúra (4db) Continental márkájú nyári személygépkocsi abroncsot, 14" abroncsátmérőig 5.000 Ft, 15-16" abroncsátmérő között 8.000 Ft, 17"-tól 14.000 Ft értékű Sodexo Ajándék utalványban részesül.


A vásárláskor kapott, hibátlanul és teljes körűen kitöltött kupont a számla másolattal együtt juttassa el a Continental Hungaria címére:

Continental Hungaria Kft. 2040 Budaörs, Távíró köz 2-4.

Az akció 2011. április 1-től 2011. április 30-ig tart. Ezen időszakot megelőző vagy azt követő vásárlások az akcióban nem vesznek részt. Az akció csak készleten lévő vagy gyártótól beszerezhető abroncsokra vonatkozik.

Csak a 2011. május 11-ig postára adott, a fenti feltételeket maradéktalanul kielégítő küldemények jogosultjai részesülnek utalványban.

Egy személy legfeljebb 2 garnitúra gumiabroncs vásárlása után részesülhet utalványban, tehát egy személy maximum két kupont küldhet be.

A rendben talált adatok alapján a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címre 10 munkanapon belül, de legkésőbb 2011. május 27-ig postázza a vásárlási akció keretében kiajánlott utalványokat. Az utalvány készpénzre nem váltható át.

A Continental Hungaria Kft. fenntartja a jogot az akció idő előtti felfüggesztésére vagy megszüntetésére indoklás nélkül. Ha az akció felfüggesztésére vagy megszüntetésére kerül sor, a Continental Hungaria Kft. kizárja az ebből származó bármiféle felelősséget.

A Sodexo Ajándék utalvány szinte bármilyen vásárlásnál felhasználható, ahol Sodexo utalványt elfogadnak. Elkölthető műszaki cikkre, könyvre, szabadidős tevékenységre, egészségmegőrzésre, élelmiszerre, ruházatra, stb.

Az akció véget ért!


© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!