Hírek > eFestival 2010 - III. hely

Büszkén jelenthetjük be, hogy a Magyar Tartalomipari Szövetség által idén tizedik alkalommal megrendezett eFestival versenyen, a több mint 100 pályamű közül eKereskedelem kategóriában a III. helyet sikerült megszereznünk, ezzel jogot nyertünk a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére. A hazai gumiabroncs webáruházak közül ezzel az egyedüli díjnyertes áruház vagyunk.

Az eFestival a hazai online és multimédia szakma évenként megrendezett versenye. A verseny rangját jelzi, hogy különböző kategóriákban olyan pályaművek értek el helyezést, mint az ikea.hu, telenor.hu vagy Raiffeisen Bank oldala a raiffeisen.hu. A versenyen bárki részt vehetett valamilyen internetes megoldással vagy multimédiás alkotással. A verseny célja az alkotók ösztönzése a minél színvonalasabb, minőségi tartalmak előállítására és szolgáltatására.

A versenyen előzsűrizése során egyúttal jogot szereztünk a Felhasználóbarát Honlap cím viselésére is. A bírálat szempontjai többek között a fogyasztóvédelmi megfelelőség, a tartalom minősége, az oldal kezelhetősége, az adatvédelmi megfelelőség, de a több ezer elégedett és visszatérő vásárlónk biztosan bővebben is be tudna erről számolni.


Köszönettel tartozunk az InternetMarket fejlesztőinek, munkatársainak, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre. A versenytársainkon kívül bárkinek bátran ajánljuk őket.


© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!