Hírek > Kimagasló biztonság és akár 8000 Ft egy érintéssel!

Vásároljon nálunk 2010. november 1. és 30. között egy garnitúra (4 db) Continental téli személygépkocsi abroncsot és a csúcsminőségű gumiabroncsok által garantált biztonságon túlmenően 15 coll abroncsátmérőig 5000 Ft-tal, 16 colltól 8000 Ft-tal feltöltött Continental Maestro® PayPass™ újratölthető bankkártyában részesül. A vásárláskor kapott, hibátlanul és teljes körűen kitöltött kupont a számla másolattal együtt juttassa el az alábbi címre:



Az akció 2010. november 1-től 30-ig tart. Ezen időszakot megelőző vagy azt követő vásárlások az akcióban nem vehetnek részt.

Csak a 2010. december 10-ével bezárólag postára adott, a fenti feltételeket maradéktalanul kielégítő küldemények jogosultjai részesülnek újratölthető bankkártyában.

Azok a vásárlók, akik a kitöltött kupont visszaküldik a Continental Hungaria Kft. részére, magukra nézve elfogadják a részvétel szabályait.

Figyelem! Kizárólag azon vásárlást igazoló számlákat áll módunkban elfogadni, melyeken a termék márkája, mérete és mintázata pontosan kerül megnevezésre. Egy személy legfeljebb 2 garnitúra gumiabroncs vásárlása után részesülhet újratölthető bankkártyában, tehát egy vásárló maximum két kupont küldhet be.

A rendben talált adatok alapján a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címére 12 munkanapon belül, de legkésőbb 2010. december 31-ig postázza a vásárlási akció keretében kiajánlott újratölthető bankkártyákat. Ha ettől eltérő névre és helyre kéri a postázást, azt kérjük, írásban hitelt érdemlően indokolja.

Amennyiben a postázott küldeményt egyszeri kiközvetítés, illetve az azt követő 10 naptári napos letétben tartás után sem veszi át a jogosult vásárló vagy meghatalmazottja, az újratölthető bankkártya átvételére való jogosultság végérvényesen elveszik. Az újratölthető bankkártya készpénzre nem váltható át.

Az újratölthető bankkártya a kiküldés pillanatában inaktív. Az aktiváláshoz a jogosult vásárlónak, mint Kártyabirtokosnak, a kártyával és a PIN kóddal együtt – melyet a postázott küldemény szintén tartalmaz – fel kell keresnie egy általa szabadon választott OTP bankfiókot. A bankfiókban a hitelesítést követően a kártyát a kártyabirtokos a PIN kóddal a POS terminálon aktiválja. A kártya ekkor válik használhatóvá.

A kártyákat 2011. március 31-ig kell aktiválni ahhoz, hogy a Continental Hungaria Kft. által elhelyezett összeg a Kártyabirtokos rendelkezésére álljon. Amennyiben a kártyabirtokosok a kártyát a fenti határidő lejárata után akarják aktiválni, akkor a kártyán már nem lesz egyenleg, azaz a kártya feltöltését a kártyabirtokos már csak saját költségére teheti meg.

A kupont kitöltő vásárló kifejezetten hozzájárul a személyes adatainak az újratölthető bankkártyák kiküldéséhez szükséges mértékben történő kezeléséhez. A Continental Hungaria Kft. munkatársai az adatokat szigorúan bizalmasan kezelik, és nem használják fel az akción kívül más célra. A Continental Hungaria Kft. mindaddig kezeli a személyes adatokat, ameddig a jogszabályok ezt kötelezővé teszik számára. A Continental Hungaria Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára nem adja ki, és gondoskodik az adatok védelméről, hogy illetéktelen személyek ne juthassanak hozzá. Amennyiben adataival kapcsolatban bármilyen visszaélést tapasztal, kérjük, azonnal jelezze elérhetőségeink bármelyikén. A jogorvoslati lehetőségeket az adatvédelmi törvény tartalmazza.

A Continental Hungaria Kft. és a lebonyolításban résztvevő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és azok hozzátartozói az akcióban nem vehetnek részt.

A Continental Hungaria Kft. fenntartja a jogot az akció idő előtti felfüggesztésére vagy megszüntetésére indoklás nélkül, mely magával vonja a vásárlók adatainak felhasználására vonatkozó nyilatkozatok semmisnek nyilvánítását is. Ha az akció felfüggesztésére vagy megszüntetésére kerül sor, a Continental Hungaria Kft. kizárja az ebből származó bármiféle felelősséget. Az akció részvételi szabályai minden annak feltételeit teljesítő résztvevőre egyenlően vonatkoznak.

Miben más a Continental Maestro PayPass kártya?

A Maestro® PayPass™ a bankkártyák új generációját képviseli, amelyek a hagyományos bankkártyákkal ellentétben lényegesen gyorsabb vásárlást tesznek lehetővé. A PayPass™ funkcióval felruházott bankkártyák a készpénz elsődleges versenytársává válhatnak, ugyanis kifejezetten a kis összegű vásárlások gyors lebonyolítására találták ki őket.

A PayPass™ kártyákba épített mini antenna a kártyaolvasó terminál közvetlen közelében működésbe lép, és a tranzakció lebonyolításához szükséges adatokat sugároz. A PayPass™ funkcióval felruházott kártyákkal azonban kizárólag a terminál közvetlen közelében lehet érintés nélkül fizetni, így kizárt a nem kívánt tranzakciók lehetősége.

A PayPass™ kártya tökéletes fizetési alternatíva azokon a helyeken, ahol jelenleg a készpénzes fizetés dominál: gyorséttermekben, trafikokban, tömegközlekedésben, stb. A PayPass™ kártyák a hagyományos mágnescsíkos és chip megoldásokat egyaránt tartalmazzák, így a hagyományos bankkártya-elfogadó helyeken is gond nélkül lehet velük fizetni.


Az akció véget ért!



© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!