Hírek > Goodyear Wrangler AT/SA bemutató

Acélnál is erősebb anyag biztosítja a csúcsteljesítményt a Goodyear új Wrangler AT/SA abroncsában

A Goodyear új Wrangler AT/SA abroncsainál alkalmazott SilentArmor Technológia azoknak készült, akik terepen és országúton egyaránt tökéletes teljesítményre vágynak. Ezekkel az abroncsokkal egyenetlen utakon is teljes magabiztossággal lehet vezetni a járművet, a kétrétegű, acélnál is erősebb DuPont Kevlar keverék tartósságának valamint a Durawall oldalfali merevítésnek köszönhetően, mely növeli az oldalfalak ellenállását.

Az erő és a csend technológiája

A Goodyear SilentArmor Technológiája egyesíti az erőt és a csendet. A Wrangler AT/SA-t két acélpánttal látták el az abroncs erejének növelése érdekében. A futófelület pedig a kétrétegű DuPont Kevlar keveréknek köszönhetően minden korábbinál jobban ellenáll a sérüléseknek. A Kevlar segít a zajok elnyelésében is, így a vezetési élmény még egyenletesebb és csendesebb.

A Goodyear Wrangler AT/SA kifinomult blokkjai szintén hozzájárulnak a vezetés kényelméhez. A nagyobb méreteknél hozzáadott középvonali árkok nem csak az országúti kezelhetőséget javítják, de az abroncs menetzaját is csökkentik.

Kitűnő tapadás nedves útviszonyok között is

A Wrangler kitűnően teljesít nedves és latyakos utakon is, országúton és terepen egyaránt. A magas szálsűrűségű nyitott futófelület által jobban ellenáll a vízenfutásnak (aquaplaning), a váll- és az átmeneti zóna blokkjainak kialakítása pedig segíti az öntisztulást sáros terepen is, így javítva a tapadást.

Jobb országúti úttartás

A Wrangler AT/SA kemény vállrészi blokkokkal rendelkezik, melyek biztosítják a futófelület merevségét az országúti tapadás és irányíthatóság növelése érdekében.

Stabilitás egy életen keresztül

Az új Wrangler AT/SA erősített vakszeleppel és új, csúszásmentes kontúrral rendelkezik. Ezáltal a bordázott peremrész stabilabb, és a gumi élete végéig megbízható tapadást biztosít.

Méretek

A Wrangler AT/SA 4 és 5 bordás változatokban kapható. A Wrangler AT/SA 4 bordás változata 15 és 16" átmérővel, az 5 bordás változat 15-től 17" átmérőig kaphatók.

- sajtóközlemény -



© 2004, gumidirekt.hu Kft.
Minden jog fenntartva!