Nyárigumi akció, téligumi kiárusítás, olcsó autógumi, gumiabroncs!

Gumiabroncs, autógumi kereső


Adja meg a keresett autógumi jellemzőit, majd kattintson a Keresés gombra. Több feltétel megadásával gyorsíthatja a nyárigumi vagy téligumi keresést.

TIPP: A szabadidő autók (SUV-ok, pl: Nissan Qashqai, Honda H-RV) gumiabroncsait érdemes a 4x4 kategóriában is keresni. A defekttűrő autógumik külön kategóriában találhatók.

Büszkék vagyunk rá, hogy az országban az elsők között - követendő példakánt állítva versenytársaink elé - megkaptuk a Continental Ajánlott Szakszerviz minősítést. A minősítés garantálja Önnek, hogy szervizünk mind technológiában, mind szakmai tudásban felkészült a Continental csoport szgk, 4x4 és kisteherautó gumiabroncs kínálatának szerelésére és javítására, legyen szó akár a legnagyobb méretű Ultra High Performance gumiabroncsokról vagy a különleges szaktudást és technológiát igénylő speciális defekttűrő gumiabroncsokról...
Continental Ajánlott Szakszerviz
Tovább! >>>
Önnel is előfordult már, hogy drágán vásárolt felnijét tönkretették?

Végignézte már, ahogy 2-3 szerelő hosszasan kínlódik egy defekttűrő gumival?

Toporgott már fél órát a hideg esőben a szerviz előtt, amíg a kerekeit szerelték?

Nálunk ilyen nincs! Időre jön, időben megy!


Az ország egyik legmodernebb Corghi gépparkjával várjuk! Kényelmes ügyfélváróban, ingyenes wifi-vel, egy Forma 1-es gumiabroncs társaságában nézheti végig, ahogy autóját szereljük.
Corghi Artiglio 50 gumiszerelő
Tekintse meg gépeinket! >>>


Tudta?

A nyári gumiabroncs cseréje már 3mm minta mélység elérésénél ajánlott. A gumiabroncs jogszabály által megengedett legkisebb minta mélysége 1.6mm, viszont ezzel a mélységgel nedves úton a nyárigumi fékútja közel kétszeresére nő az új (8mm) gumiabroncs fékútjához viszonyítva.
©,2011 gumidirekt.hu
Minden jog fenntartva!